Studera patristik

Vid Centrum för teologi och religionsvetenskap arrangeras regelbundet kurser för den som är intresserad av patristik. Många sker inom ramen för det nordiska masterprogrammet The Religious Roots of Europe, ett engelskspråkigt, två-årigt program som är ett samarbete mellan universiteten i Köpenhamn, Lund och Oslo, där den tidiga framväxten av och samspelet mellan judendom, kristendom och islam studeras. När föreläsningar arrangeras kommer de att synas under ”Arrangemang”.

Antagning till programmet sker inför varje höst. Den som är intresserad av programmet kan finna mer information här http://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-HARRE/18630, och här www.religious-studies.net.

Den som är intresserad av enstaka kurser inom programmet kan söka på CTR:s kursutbud, ex här https://www.ctr.lu.se/utbildning/utbildningsutbud/100/Den som har frågor kan maila religiousroots@ctr.lu.se

Subscribe
Notify of
3 patristiske saker
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas Westergren
May 3, 2022 10:14

Vänligen notera att möjligheten att anmäla sig till patristiska kurser i Lund, som nämns nedan, även gäller höstterminen 2022!

Andreas Westergren
June 17, 2021 15:47
Andreas Westergren
December 2, 2020 11:40